Close

Vitamin C Brightening Facial Serum - 30ml

Grootte: 50 ml
Artikelnummer 8777452915719
EAN: 8777452915719

Dit product wordt verkocht en verzonden door EwaliBeauty


Omschrijving

Ons Vitamine C Brightening Serum, boordevol krachtige Vitamine C en essentiële actieve plantaardige stoffen, is geformuleerd om zichtbaar helder, stevig en helpt een jeugdige gloed te stimuleren. Het antioxidantrijke geavanceerde vitamine C-derivaat in deze formule is van vitaal belang voor de bescherming van huidcellen tegen de schadelijke effecten van UV-straling, vervuiling en andere omgevingsfactoren. Bovendien bevordert het de stimulatie van collageensynthese en ondersteunt het de celombouw. De unieke drievoudige fruitextracten: Cranberry-extract, Blueberry Extract en Grapefruit-extract helpen de huidelasticiteit te behouden en bevorderen een betere bloedcirculatie in huidcellen voor een gezondere glans, terwijl toverhazelaar en Aloë Vera de roodheid verminderen en de huid kalmeren. Het wordt ten zeerste aanbevolen om zonnebrandcrème SPF 30 of hoger te dragen na het aanbrengen van vitamine C-product voor een betere bescherming.


Ingredientenlijst

Vitamin C (Sodium Ascorbyl Phosphate), Witch Hazel Water (Hamamelis virginiana, Aqua Alcohol denat.), Aloe Vera 200x (Aloe Barbadensis Leaf Powder), Potassium Sorbate & Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Cranberry Extract (Vaccinium Macrocarpon [Cranberry] Fruit Extract, Aqua, Glycerin), Blueberry Extract (Aqua, Glycerin, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract), Grapefruit Extract (Aqua & Propylene Glycol & Citrus Grandis [Grapefruit] Fruit Extract), Citric Acid

Gebruiksaanwijzing

1. Breng 's morgens aan op het hele gezicht en halsgebied en masseer in opwaartse cirkelvormige beweging. 2. Klop zachtjes op het gezicht met de vingertoppen om het serum aan te moedigen door te dringen tot in de diepste huidlagen. 3. Breng vervolgens vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème SPF30 aan.

VOORZICHTIG: alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele en droge plaats uit de buurt van directe hitte en zonlicht.