Close

Vita Liberata Self Tanning Anti Age Serum

Artikelnummer 1219
EAN: 5060370103614

Dit product wordt verkocht en verzonden door Esthetic Health B.V.


Omschrijving

Het Self Tanning Anti-Aging Serum van Vita Liberata is een anti-aging serum voor het gezicht en zelfbruiner in één. Je kunt zelf de intensiteit van de bruining bepalen door meerdere druppels van het serum te gebruiken. Deze multitasker richt zich met haar natuurlijke ingredienten op het verbeteren van de huid en creëert een natuurlijke bruining. 

 


Ingredientenlijst

Water, Dimethicone Crosspolymer, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Rose Extract** Cucumis Sativus (Cucumber) Extract*, Sodium benzoate, Palmitoyl Oligopeptide – Palmitoyl Tetrapeptide-7, Potassium Sorbate. *Organic. **Natural. ***Ecoce

Gebruiksaanwijzing

Je kunt Het Self Tanning Anti-Aging Serum van Vita Liberata op 2 verschillende manieren gebruiken:

1. Direct op de huid: Kies voor direct gebruik op de huid voor een intenser bruiningsresultaat.

2. Mix het serum met jouw moisturizer. Een andere optie is om het serum met jouw moisturizer te mengen. De intensiteit van de bruining kun je zelf bepalen door meerdere druppels van het serum toe te voegen, hoe meer druppels serum, hoe dieper de bruining. 

 

Breng het product te allen tijde met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht en hals. Was na het aanbrengen de handen goed.