Close

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Medium to Dark

Artikelnummer 1295
EAN: 5060370106561

Dit product wordt verkocht en verzonden door Esthetic Health B.V.


Omschrijving

De Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Medium to Dark bevat een gepatenteerde Advoganic-technologie, die het beste in de ingrediënten naar boven laat komen. De huidvoordelen zitten vaak diep verborgen in de structuur van de ingrediënten. Waar veel merken geen moeite doen om bij die kern te komen, gaat Vita Liberata een stap verder. Zij halen wèl het beste uit die kern naar boven, waardoor je optimaal profiteert van de voordelen van de biologische extracten. Heeft een ingrediënt anti-aging eigenschappen, dan haalt deze technologie het maximale effect uit dit ingrediënt. Daarnaast is de Foaming Tan Water super sneldrogend en heeft absoluut geen risico op overdracht op kleding of lakens.

 

Welke kleur moet ik kiezen?

De Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water is beschikbaar in de tinten Light/Medium, Medium/Dark en Super Dark. In onderstaande video heeft één van de modellen de medium teint op haar arm en been aangebracht zodat je goed het kleurverschil kunt zien. Het model heeft zelf een zeer lichte huidskleur en het merk raadt dan aan om te kiezen voor één van de lichtere varianten (Light/Medium of Medium/Dark). Dit omdat de Super Dark waarschijnlijk een ietwat onnatuurlijk resultaat kan geven. De Light/Medium geeft het effect van een weekendje zonnen, terwijl je eruit ziet alsof je een week op vakantie bent geweest met de Medium/Dark. Voor het ‘ik ben voor een maand naar de Malediven geweest’-effect is de Super Dark geschikt.

 

Voordelen voor de huid

  • Bevat gecertificeerde organische en natuurlijke extracten van framboos, meloen en granaatappel
  • Bevat gepatenteerde Advoganic-technologie die de natuurlijke extracten optimaal laat presteren
  • Een zelfbruiner die zich ook richt op anti-aging en huidverbetering
  • Flash Dry technologie zorgt voor tan-and-go
  • Geen risico op overdracht
  • Extra hydraterend dankzij hyaluronzuur

Let op: Dit product bevat geen zonbescherming. De bruine teint die je krijgt, vormt geen extra bescherming tegen de zon. Smeer daarom dagelijks een product met SPF om je huid te beschermen tegen de zon.


Ingredientenlijst

Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Water*, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Saccharide Isomerate***, Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract*, Rubus idaeus (Raspberry) Leaf Extract*, Punica granatum (Pomegranate) Juice Extract*, Ginkgo biloba (Ginkgo) Leaf Extract*, Cucumis sativus (Cucumber) Extract*, Hammamelis virginiana (Witch Hazel) Extract*, Fucus vesicolosus (Bladderwrack) Extract*, Carica papaya (Papaya) Extract*, Vitis vinifera (Grape) Juice Extract**, Cucumis melo (Melon) Fruit Extract**, Propylene Glycol**, Hyaluronic Acid, Sodium Citrate***, Citic Acid, Hydrolyzed Silk, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Gebruiksaanwijzing

De Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Medium to Dark bevat de Flash Dry technologie waardoor het zeer snel droogt. Voor een echte tan-and-go! Je kunt het beste een tanning mitt (zelfbruinerhandschoen) gebruiken om dit product aan te brengen. Je krijgt zo een mooi resultaat en bruint je handen niet per ongeluk mee. Tip: Je kunt, nadat je lichaam en gezicht hebt gebruind, met het restant van het product op de handschoen nog even je handen meenemen. Voor het mooiste resultaat neem je na het bruinen met een licht vochtige doek nog even de knokkels, ellebogen en knieën af.

 

Stap 0 – Je kunt het beste 24 uur van tevoren ontharen en exfoliëren, zodat er geen residu achterblijft voor de Invisi Foaming Tan Water. Tip: Indien je twijfelt over de soort scrub of exfoliant, vraag dan zeker advies bij je schoonheidsspecialiste of dermatoloog. Ze kunnen eventueel een huidtest doen om te zien welke scrub het mooiste resultaat oplevert.

 

Stap 1 – Breng de Invisi Foaming Tan Water aan op een droge, schone huid met een zelfbruinerhandschoen. Gebruik voor het aanbrengen van het product geen douchegel of crème met oliën, dit kan het effect van de zelfbruiner beïnvloeden.

 

Stap 2 –Schud de fles goed voor gebruik en breng een pompje op je handschoen aan (eventueel meer afhankelijk van het lichaamsdeel dat je wilt bruinen). Knijp de handschoen even om het product goed te verdelen. Veeg het product daarna met cirkelvormige bewegingen over je huid uit.

 

Stap 3 - Het product droogt vrij snel, dus breng het bij voorkeur per ledemaat aan zodat je voldoende tijd hebt om het uit te smeren.

 

Stap 4 – Na ongeveer een uur kun je de allereerste resultaten al gaan zien, maar tussen de 4 en 8 uur na het aanbrengen ontwikkeld zich de uiteindelijke teint. Deze zongebruinde teint kan vervolgens ongeveer 7 dagen blijven zitten. Exfoliëren of zwembaden en zeeën kunnen ervoor zorgen dat de teint sneller vervaagt.