Close

Swiss Clinic Whitening System

Artikelnummer OBTW11001
EAN: 7350082940125

Dit product wordt verkocht en verzonden door RIDAM-NOTIONS B.V.


Omschrijving

Krijg natuurlijke witte tanden vanuit huis in slechts 3-7 dagen!* Whitening System is een professionele tandenbleek ontwikkeld door tandartsen. De behandeling is zacht, effectief en veilig en biedt snelle, langdurige resultaten. Eenvoudige thuisbehandeling voor wittere tanden Voldoende voor ongeveer 18 behandelingen Dezelfde resultaten als bij een tandarts Zacht voor glazuur en tandvlees *Resultaten zijn individueel en kunnen variëren Witte tanden vanuit huis: Veilig, zacht en betaalbaar! Verkleuringen of vlekken op uw tanden? Of wilt u graag een wittere glimlach? Whitening System is een van onze meest populaire producten en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. In plaats van dure behandelingen bij de tandarts of in een kliniek, kunt u nu verkleurde tanden even veilig en effectief thuis op de bank behandelen. Onze Whitening System is door de EU goedgekeurd en is geregistreerd op CPNP. Whitening System produceert langdurige resultaten en de tanden blijven meestal 1-2 jaar wit na een grondige behandeling. Het is effectief en geeft snel resultaten; zie na enkele dagen wittere tanden! De bleek is zacht voor glazuur en tandvlees en is niet pijnlijk. Whitening System is een product voor thuis dat dezelfde resultaten biedt als de tandarts, maar tegen een aanzienlijk gunstigere prijs.


Ingredientenlijst

Inbegrepen in het pakket 2x Aangepaste, vormbare mondstukken 1x opslagcontainer voor mondstukken 3x Whitening-bleekgel voor tanden Propyleenglycol, Glycerine, Aqua, Natriumbicarbonaat, Carbomeer, Cellulosegom, Triethanolamine, PVP, Menthol, Mica, Waterstofperoxide, CI 77891 * Swiss Clinic Whitening System bevat 0,1% waterstofperoxide en is volledig geregistreerd op CPNP.

Gebruiksaanwijzing

Dompel één mondstukje tegelijk in 80 °C water voor 2-7 seconden. Plaats vervolgens het mondstukje in de mond en bijt er zachtjes in om de vorm van je tanden erin te krijgen. Poets je tanden grondig. Breng 0,5 mm Whitening Gel gelijkmatig aan op het mondstukje. Begin de eerste behandeling met 45 minuten bleken. Verhoog de behandelingstijd voor elke ronde met 15-20 minuten. Herhaal dagelijks totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. (3-14 dagen).