Close

Swiss Clinic Skin Roller 3-in-1

Artikelnummer OBSK18010
EAN: 7350082940804

Dit product wordt verkocht en verzonden door RIDAM-NOTIONS B.V.


Omschrijving

Microneedling behandeling is voor diegenen die maximale resultaten willen halen uit hun huidverzorgingsroutine. Skin Roller is een micronaaldbehandeling met resultaatgerichte en verwisselbare naaldkoppen. Alle drie de naaldkoppen zijn inbegrepen (3 in 1) om het hele lichaam te kunnen behandelen. Dit is de opvolger van onze voorheen prijswinnende behandelingen. De behandeling is eenvoudig, pijnloos, kan thuis worden uitgevoerd en biedt echte, zichtbare resultaten.* De verwisselbare naaldkoppen van de Skin Roller bestaan uit verzilverde micro-naalden in Japans chirurgisch staal. Wanneer de naalden over de huid worden gerold, wordt schade aan de huid gesimuleerd. Dit betekent dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam begint, de huidproductie van collageen en elastine wordt gestimuleerd en nieuwe gezonde huidcellen worden gecreëerd.

Inbegrepen in het pakket 1x 0,2 mm voor gezicht (600 naalden) 1x 0,5 mm voor gezicht (600 naalden) 1x 0.5mm voor lichaam (1080 naalden)

 

 


Ingredientenlijst

Gebruiksaanwijzing

De huid is perfect schoon Rol de Skin Roller met gelijkmatige druk 2-4 minuten heen en weer, in vier richtingen; verticaal, horizontaal en diagonaal van links naar rechts en van rechts naar links. Breng het door u gewenste serum onmiddellijk op het hele gebied aan, aangezien microkanalen gedurende de eerste 3-5 minuten na gebruik worden geactiveerd. Reinig de Skin Roller na elk gebruik grondig met een desinfectiemiddel (bijv. Beauty Accessory Cleaning Sprau). Bewaar de Skin Roller met de plastic hoes op het uiteinde tussen de behandelingen. Voer de behandeling dagelijks uit in 5-daagse behandelingscycli, dwz 5 dagen rollen en daarna 5 dagen rust. Vervolg de 5/5-daagse cycli gedurende 2 maanden. We raden aan om het serum ook toe te passen tijdens de dagen dat u rust houdt. Laat het serum gedurende 60 minuten absorberen voordat andere huidverzorgingsproducten worden aangebracht. Laat uw huid een maand rusten ​​voordat u een nieuwe behandeling van behandelingscycli van 5/5 dagen start. Start altijd een nieuwe behandeling met een nieuwe naaldkop. Het is de beste manier om optimale resultaten te bereiken en te behouden, om hygiënische redenen en om huidreacties te voorkomen. De naaldkoppen kunnen eenvoudig worden verwijderd en vervangen. Zoals altijd het geval is bij een behandeling met micronaalden, kan het belang van reinheid niet worden overschat. Denk er altijd aan om alleen een droge, gezonde, gereinigde huid te behandelen. Zorg ervoor dat uw Skin Roller is gedesinfecteerd. We raden onze Beauty Accessory Cleaning Spray aan voor een eenvoudige en grondige reiniging van uw huidroller. Je moet ook voorzichtig zijn met het onderste gedeelte waarin je je huidroller opbergt. Gebruik de toevoeging van de naaldkopkap om ervoor te zorgen dat de micronaalden schoon en intact blijven. (De Beauty Accessory Cleaning Spray is niet inbegrepen, maar wordt aanbevolen voor het reinigen van uw huidroller. Houd in gedachten Vermijd behandeling als: U open worden heeft U lijdt aan dermatologische aandoeningen of vatbaar bent voor littekens (keloïden) U zwanger bent of borstvoeding geeft

Beoordelingen