Close

Starterskit RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex

Grootte: 4.5 kg
Artikelnummer 7444704164140
EAN: 7444704164140

Dit product wordt verkocht en verzonden door Revitaltrax B.V.


Omschrijving

Starterskit RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex bevat 10 Regular verpakkingen van 30 sticks, een display, 50 brochures, 30 losse sticks en nog wat informatieboekjes. Verkoopprijs per Regular verpakking = €39. Let op : Deze prijs dient te worden aangehouden! Bijbestellen kan per 5 verpakkingen op I Trade Beauty.

Gebruik RevitalTrax om de andere dag, dan is dit voldoende voor 2 maanden. Als u een sneller resultaat wilt zien, is 1 stick per dag goed. RevitalTrax is geformuleerd met een gepatenteerde technologie die collageen afbreekt in Bioactive Collagen Peptides® korte-keten bouwstenen van het collageen die specifiek zijn voor de gezondheid van de gezichtshuid.

  • Vermindert de diepte van de oogrimpels
  • Verbetert de elasticiteit van de huid
  • Ondersteunt de hydratatie van de huid
  • Verbetert het uiterlijk van de gezichtshuid
  • Vertraagt huidveroudering
  • Verbetert de groei van haar en nagels
  • Geformuleerd met een gepatenteerde anti aging collageen technologie

 

RevitalTrax bevat natuurlijke VERISOL® collageen peptiden, een gepatenteerde vorm van collageen die speciaal is ontwikkeld ter ondersteuning van zowel mannelijke als vrouwelijke schoonheid. Het bevat tevens Ester-C®, een unieke vorm van vitamine C die van nature metabolieten levert waardoor vitamine C-moleculen gemakkelijker de cel kunnen binnendringen en de lichaamseigen collageenvorming ondersteunen. RevitalTrax is verrijkt met pure biotine. Deze essentiële B-vitamine is goed voor de haargroei, voor sterk glanzend haar en maakt het haar dik en volumineus. Om het collageencomplex te voltooien, bevat elk zakje 100% van de aanbevolen dagelijkse dosis organisch gebonden zink. Dit is een van de belangrijkste sporenelementen in ons lichaam. Zink is vooral belangrijk voor het verkrijgen en behouden van mooie, sterke nagels.

 

Toepassing: Los een stick met poeder op in een glas water, thee of vruchtensap (200 ml). Het moet op een lege maag worden ingenomen, ofwel eerst in de ochtend 30 minuten voor het ontbijt of net voor het slapen gaan 's nachts. Maximale dosis van 2 sticks per dag niet overschrijden.


Ingredientenlijst

5000 mg Collagen Peptides (VERISOL®), 400 mg sodium L-ascorbate (Ester-C®), 10 mg zinc citrate, 5 mg D-biotin.

Gebruiksaanwijzing

De RevitalTrax-sticks zijn gemakkelijk te gebruiken: meng het met sap, water of thee en drink het op. Om een duidelijk zichtbaar resultaat te bereiken, raden we aan om minimaal 1 stick om de dag te gebruiken. (Bijvoorbeeld maandag, woensdag, vrijdag etc.) Heeft uw huidstructuur meer behoefte? Dan raden we aan om iedere dag 1 stick te gebruiken. Na de startperiode van 6 weken wordt een minimum van 10-20 sticks per maand aanbevolen om het behaalde resultaat te behouden.