Close

Salon benodigdheden

Goed nieuws voor de wereld van schoonheidsproducten en salonbenodigdheden!
Uit recent marktonderzoek is gebleken dat de B2B-e-commerce-industrie voor schoonheid en huid een hoge vlucht neemt en de komende jaren op vier continenten zal stijgen: Azië, Europa, Amerika en Australië. De categorie die naar verwachting het grootste marktaandeel heeft, is - u raadt het al - gezondheids- en schoonheidsproducten! Met online B2B-verkoop die klaar is om B2C te overtreffen, lijkt het scenario perfect voor zowel online consumenten als leveranciers van salon- en schoonheidsproducten.

Waarom itradebeauy.com?
Bij I Trade Beauty zetten we ons in om een platform te bieden dat leveranciers van salonbenodigdheden verbindt met salons die gereputeerde en betrouwbare producten van wereldklasse willen kopen voor hun gewaardeerde en veeleisende klanten. We kunnen u in contact brengen met kopers over de hele wereld en u ook de mogelijkheid bieden om uw producten te presenteren. Of het nu gaat om cosmetica, haar- of huidverzorgingsproducten, retailers hoeven alleen een gratis account te openen op ons online marketingplatform voor schoonheidsproducten de zichtbaarheid te bevorderen die uw bedrijf nodig heeft om te groeien. Het is alsof u een eigen online winkel heeft waar uw doelgroep alle relevante informatie kan vinden over uw salonbenodigdheden, schoonheidsproducten en cosmetica. U heeft ook de mogelijkheid om persberichten te uploaden die de lancering van nieuwe producten aankondigt, informeert over aanstaande tentoonstellingen en evenementen en met trots eventuele prijzen die u hebt gewonnen, te tonen.

Huidverzorgingsproducten staan ​​centraal in alle schoonheids- en salonbenodigdheden
Hoewel vrouwen altijd de grootste kopers van cosmetische producten zijn geweest, leggen tegenwoordig ook mannen steeds meer de nadruk op het cultiveren van die goed verzorgde look. Dit heeft geleid tot een overvloed aan cosmetica voor mannen die de planken sieren en een verhoogde vraag naar mannelijke salonbenodigdheden met betrekking tot huid- en haaroplossingen. De toegenomen vraag heeft op zijn beurt de concurrentie tussen bedrijven geïntensiveerd om betere, meer innovatieve en resultaatgerichte producten te introduceren die aantrekkelijk zullen zijn voor dit nieuwe deel van de bevolking.

Onze gewaardeerde klantenkring bij I Trade Beauty
Het is onnodig om te zeggen dat I Trade Beauty het platform is dat wordt bezocht door saloneigenaren die schoonheids- en huidverzorgingsoplossingen van de beste internationale merken willen kopen. Of het nu gaat om tieners die hun favoriete model willen nabootsen, jonge mannen en vrouwen die er chic en stijlvol uit willen zien, of oudere volwassenen die op zoek zijn naar anti-verouderingsproducten, de schoonheidsindustrie omvat een enorme markt. Het is deze gouden kans die de online B2B e-commerce-industrie wil benutten. En dat is waar itradebeauty.com in beeld komt.

Als u in salonbenodigdheden handelt, bent u aan het juiste adres
Als u een leverancier van schoonheidsmerken bent, hoeft u niet verder te zoeken - maak een account aan op I Trade Beauty en profiteer van ons dynamische marketingplatform voor schoonheidsproducten dat u ongelooflijke zichtbaarheid en fantastische mogelijkheden biedt om uw bedrijf te stimuleren.
Neem vandaag nog contact met ons op en blijf in contact met alle toonaangevende fabrikanten, distributeurs en retailers in de schoonheidsindustrie die u kunnen helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!