0 €0.00
Cart
Your shopping cart is empty!
Close

RevitalTrax Pro 90 Anti Aging Collageen sticks

Merken RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex
Artikelcode: 7444704164140
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit product wordt verkocht en verzonden door MOUNTMEDIASOLUTIONS B.V.


Omschrijving

RevitalTrax Pro bevat 90 sticks. Gebruik om de andere dag dan is dit voldoende voor 6 maanden. Als u een sneller resultaat wilt, is 1 stick per dag vereist. RevitalTrax is geformuleerd met een gepatenteerde technologie die collageen afbreekt in Bioactive Collagen Peptides® korte-keten bouwstenen van het collageen die specifiek zijn voor de gezondheid van de gezichtshuid.
  • Vermindert de diepte van de oogrimpels

  • Verbetert de elasticiteit van de huid

  • Ondersteunt de hydratatie van de huid

  • Verbetert het uiterlijk van de gezichtshuid.

  • Verlaagt huidveroudering

  • Verbetert de groei van haar en nagels

  • Geformuleerd met een gepatenteerde anti-veroudert collageentechnologie RevitalTrax bevat natuurlijke VERISOL® collageenpeptiden, een gepatenteerde vorm van collageen die speciaal is ontwikkeld ter ondersteuning van vrouwelijke schoonheid. Het bevat ook Ester-C®, een unieke vorm van vitamine C die van nature metabolieten levert waardoor vitamine C-moleculen gemakkelijker het lichaam kunnen binnendringen en de eigen collageenvorming van het lichaam ondersteunen. RevitalTrax is ook verrijkt met pure biotine. Deze essentiële vitamine is goed voor de haargroei en maakt het dik en volumineus. Om het complexe collageen te voltooien, bevat elk zakje 100% van de dagelijkse dosis organisch gebonden zink. Dit is een van de belangrijkste sporenelementen in ons lichaam. Zink is vooral belangrijk voor het verkrijgen en behouden van mooie, sterke nagels. Toepassing: Los een stuk poeder op in een glas water (lauw), thee of vruchtensap (200 ml). Het moet op een lege maag worden ingenomen, eerst 's ochtends 30 minuten voor het ontbijt of net voor het slapen gaan' s nachts. De aanbevolen dosis niet overschrijden.


Ingredientenlijst

5000 mg Collagen Peptides (VERISOL®), 400 mg sodium L-ascorbate (Ester-C®), 10 mg zinc citrate, 5 mg D-biotin

Gebruiksaanwijzing

De RevitalTrax-sticks zijn gemakkelijk te gebruiken: meng het met sap, water of thee en drink het op. Om een duidelijk zichtbaar resultaat te bereiken, raden we aan om ten minste 1 stok om de dag te gebruiken (ma-wo-vr etc.). Heeft uw huidstructuur veel collageen nodig? Dan raden we aan om 1 stick per dag te gebruiken. Na de startperiode van 6 weken wordt een minimum van 10-20 sticks per maand aanbevolen om het behaalde resultaat te behouden.

schrijven

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht            Goed
Please complete the captcha validation below