Close

RevitalTrax Advanced 60 Anti Aging Collageen Sticks

Artikelcode: 7444704164140
EAN: 7444704164140

Dit product wordt verkocht en verzonden door Revitaltrax B.V.


Omschrijving

RevitalTrax Advanced bevat 60 sticks. Gebruik RevitalTrax om de andere dag, dan is dit voldoende voor 4 maanden. Als u een sneller resultaat wilt zien, is 1 stick per dag vereist. RevitalTrax is geformuleerd met een gepatenteerde technologie die collageen afbreekt in Bioactive Collagen Peptides® korte-keten bouwstenen van het collageen die specifiek zijn voor de gezondheid van de gezichtshuid.

  • Vermindert de diepte van de oogrimpels
  • Verbetert de elasticiteit van de huid
  • Ondersteunt de hydratatie van de huid
  • Verbetert het uiterlijk van de gezichtshuid.
  • Verlaagt huidveroudering
  • Verbetert de groei van haar en nagels
  • Geformuleerd met een gepatenteerde anti-veroudert collageentechnologie

 

RevitalTrax bevat natuurlijke VERISOL® collageenpeptiden, een gepatenteerde vorm van collageen die speciaal is ontwikkeld ter ondersteuning van vrouwelijke schoonheid. Het bevat ook de Ester-C®, een unieke vorm van vitamine C die van nature metabolieten levert waardoor vitamine C-moleculen gemakkelijker de cel kunnen binnendringen en de lichaamseigen collageenvorming ondersteunen. RevitalTrax is ook verrijkt met pure biotine. Deze essentiële B-vitamine is goed voor de haargroei, voor sterk glanzend haar en maakt het haar dik en volumineus. Om het collageencomplex te voltooien, bevat elk zakje 100% van de aanbevolen dagelijkse dosis organisch gebonden zink. Dit is een van de belangrijkste sporenelementen in ons lichaam. Zink is vooral belangrijk voor het verkrijgen en behouden van mooie, sterke nagels.

 

Toepassing: Los een stick met poeder op in een glas (lauw) water, thee of vruchtensap (200 ml). Het moet op een lege maag worden ingenomen, ofwel in de ochtend 30 minuten voor het ontbijt of net voor het slapen gaan 's nachts.


Ingredientenlijst

5000 mg Collagen Peptides (VERISOL®) - rund, 400 mg sodium L-ascorbate (Ester-C®), 10 mg zinc citrate, 5 mg D-biotin.

Gebruiksaanwijzing

De RevitalTrax-sticks zijn gemakkelijk te gebruiken: meng het met sap, water of thee en drink het op. Om een duidelijk zichtbaar resultaat te bereiken, raden we aan om minimaal 1 stick om de dag te gebruiken. (Bijvoorbeeld maandag, woensdag, vrijdag etc.) Heeft uw huidstructuur veel collageen nodig? Dan raden we aan om iedere dag 1 stick te gebruiken. Na de startperiode van 6 weken wordt een minimum van 1-20 sticks per maand aanbevolen om het behaalde resultaat te behouden.

Schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht            Goed
Please complete the captcha validation below