Close

RevitalTrax 2,5% Retinol Vitamine A Serum

Grootte: 30 ml
Artikelnummer 7444704164188
EAN: 7444704164188

Dit product wordt verkocht en verzonden door Revitaltrax B.V.


Omschrijving

2,5% Retinol (vitamine A) werkt op moleculair niveau om de huid te herstellen en collageen te stimuleren; wat resulteert in een stevige, gladdere en rimpelloze huid. Het versnelt celvernieuwing, vervaagt verkleuring en verbetert de textuur om uw huid een gezonde gloed te geven. Retinol is een uiterst effectief celcommunicerend ingrediënt. Dit betekent dat deze stof zich letterlijk aan bijna elke huidcel kan hechten en zich moet gedragen als een gezonde, jongere huidcel. Retinol is effectief bij de behandeling van een acne-gevoelige huid, puistjes en eczeem. Het vermindert huidverkleuringen en vermindert rimpels veroorzaakt door de schadelijke invloed van de zon. Wat doet het Retinol-serum?

  • Maakt rimpels en fijne lijnen minder zichtbaar
  • Maakt de huid strakker
  • Kalmeert een verbrande huid
  • Vermindert huidverkleuringen
  • Vermindert acne, puistjes en eczeem

Ingredientenlijst

Ingrediënten Gezuiverd water, Butyleenglycol, Trehalose, Polyglycerine-10, Zijde-aminozuren, Natriumtomentosum-extract, Retinol (vitamine A), Arnica montana-bloemenextract, Ficus carica (vijgen) fruitextract, Natriumhyaluronaat, Polyglutaminezuur, Beta-glucan, Tocoferol, Ceramide, Opuntia dillenii-extract. pH: 3,5 - 4,0. Niet alcoholvrij, hormoonvrij, geurvrij, parabenenvrij, siliconenvrij

Gebruiksaanwijzing

Gebruik het serum eenmaal per dag of in combinatie met de andere RevitalTrax Skincare Serums voor het beste resultaat. Het kan worden gebruikt onder je make-up. Was je gezicht en dep je huid droog. Breng vervolgens 3 tot 5 druppels serum aan op je vingertoppen met de pipet en masseer zachtjes in het gezicht, nek en decolleté. Vermijd contact met de ogen. Geef het tijd om te absorberen voordat je een gezichtscrème aanbrengt. Heb je een gevoelige huid? Gebruik het serum alleen 's nachts. Omdat Retinol (vitamine A) de gevoeligheid voor de zon verhoogt, raden we ook aan om dagelijks een zonnebrandcrème te gebruiken. Hoe gebruik ik de 3 huidverzorgingsserums samen? We raden aan om elke ochtend 3 tot 5 druppels 20% vitamine-C-serum op uw gezicht, nek en decolleté aan te brengen. Gebruik dit serum samen met RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex voor een optimale aanvulling en behoud van collageen. Deze producten versterken elkaar. 'S Avonds raden we aan om 3 tot 5 druppels van het 2% Hyaluronic Serum op uw gezicht, nek en decolleté aan te brengen om de huid te hydrateren en hyaluronzuur aan te vullen. We raden aan om het Hyaluronic Serum om de twee weken te vervangen door het 2,5% Retinol Serum, zodat uw huid ook vitamine A krijgt voor huidherstel. Op deze manier worden alle drie de serums gebruikt en ervaart u het optimale resultaat.