Close

RevitalTrax 20% Vitamine C Serum

Grootte: 30 ml
Artikelnummer 7444704164164
EAN: 7444704164164

Dit product wordt verkocht en verzonden door Revitaltrax B.V.


Omschrijving

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel), dit is nodig om de huid te versterken. Het 20% vitamine C serum geeft je een levendigere, stevigere en mooiere huid. Het helpt om rimpelvorming te verminderen en bestaande rimpels te minimaliseren. Het verwijdert dode huidcellen voor een gladdere en stralende teint. RevitalTrax Anti-Aging Collageen sticks en het vitamine C serum versterken elkaar. 

Wat doet het vitamine C serum? 

  • Bevordert de collageenproductie
  • Helpt de elasticiteit van de huid te behouden
  • Vermindert donkere kringen onder de ogen
  • Vermindert de vorming van nieuwe rimpers
  • Hydrateert de huid
  • Vermindert roodheid van de huid
  • Vermindert hyperpigmentatie
  • Verzacht een verbrande huid

 

Ingredientenlijst

Vitamine E is een beschermengel voor uw huid: het versterkt de barrièrefunctie van de huid en beschermt het tegen schadelijke externe invloeden. Het heeft een sterk hydraterend effect, vermindert roodheid, irritatie en ontsteking en geeft het eigen immuunsysteem van de huid een boost, zodat uw huid weer tegen een stootje kan. Aminozuur is belangrijk voor een mooie en strakke huid. Door het gebruik van aminozuur wordt het bindweefsel versterkt en blijft de huid zacht en elastisch. Hyaluronzuur helpt om meer dan 1000 keer het gewicht in water in de huidcel te behouden. De huid verliest vocht naarmate we ouder worden, waardoor de huid onder andere minder stevig en flexibel wordt en rimpels krijgt. Een gezond vochtgehalte is een van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdig ogende huid en geen enkele andere biologische substantie kan zoveel water vasthouden als hyaluronzuur, wat resulteert in meer gladheid, verzachting en minder rimpels. Aanvullende ingrediënten: Gezuiverd water, Butyleenglycol, Trehalose, Beta-glucan, Magnesium ascorbyl fosfaat (vitamine C), Morus albatroot extract, Portulaca oleracea extract, Paeonia suffruticosa wortelextract, Arnica montana bloemextract, Creatine, Polyglutaminezuur, Natriumhyaluronaat, Xluconzuur , Xluconzuur, Xluconzuur, Xluconaat pH: 3,5 - 4,0. Zonder alcohol, zonder hormonen, zonder geur, zonder parabenen, zonder siliconen

Gebruiksaanwijzing

Gebruik het serum twee keer per dag of in combinatie met de andere RevitalTrax Skincare Serums voor het beste resultaat. Het kan worden gebruikt onder je make-up. Was je gezicht en dep je huid droog. Breng vervolgens 3 tot 5 druppels serum aan op het gezicht, de hals en het decolleté met de pipet en masseer het licht in. Vermijd direct contact met de ogen. Geef het de tijd om te absorberen voordat je een gezichtscrème aanbrengt. We raden aan om elke ochtend 3 tot 5 druppels 20% vitamine-C-serum op uw gezicht, nek en decolleté aan te brengen. Gebruik dit serum samen met RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex voor een optimale aanvulling en behoud van collageen. Deze producten versterken elkaar. 'S Avonds raden we aan om 3 tot 5 druppels van het 2% Hyaluronic Serum op uw gezicht, nek en decolleté aan te brengen om de huid te hydrateren en hyaluronzuur aan te vullen. We raden aan om het Hyaluronic Serum om de twee weken te vervangen door het 2,5% Retinol Serum, zodat uw huid ook vitamine A krijgt voor huidherstel. Op deze manier worden alle drie de serums gebruikt en ervaart u het optimale resultaat.