Close

RevitalTrax 2% Hyaluronzuur Serum

Grootte: 30 ml
Artikelnummer 7444704164171
EAN: 7444704164171

Dit product wordt verkocht en verzonden door Revitaltrax B.V.


Omschrijving

Hyaluronzuur wordt door de schoonheidsindustrie aangeprezen als de "fontein van de jeugd". Hyaluronzuur helpt om meer dan 1000 keer het gewicht in water in de huidcel vast te houden, waardoor het een uitstekend hydraterend serum is. Geen enkele andere biologische substantie kan zoveel water vasthouden als hyaluronzuur, wat resulteert in een verhoogde gladheid, verzachting en minder rimpels. Hyaluronzuur versterkt ook de huidbarrière (de buitenste huidlagen). Een huid met een gezonde huidbarrière voelt zachter, gladder en voller en ziet er jonger uit. Bovendien biedt hyaluronzuur bescherming tegen oxidatie tegen schade door vrije radicalen en kalmeert het de huid. Wat doet het Hyaluronic Serum?

  • Hydrateert de huid
  • Maakt rimpels en fijne lijnen minder zichtbaar
  • Maakt de huid gladder
  • Bevordert een strakke gezichtshuid 
  • Verzacht een verbrande huid

Ingredientenlijst

ingredients: Purified water, Butylene glycol, Polyglycerin-6, Trehalose, Corn gluten amino acids, Sodium hyaluronate, Codium tomentosum extract, Vitis vinifera (grape) seed extract, Portulaca oleracea extract, Opuntia dillenii extrect, Tocopherol, Creatine, Polyglutamic acid, Allanto, Acidic acid, Allanto alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid. pH: 3.5 - 4.0. Not alcohol-free, hormone-free, odor-free, paraben-free, silicone-free

Gebruiksaanwijzing

Gebruik het serum twee keer per dag of in combinatie met de andere RevitalTrax Skincare Serums voor het beste resultaat. Het kan worden gebruikt onder je make-up. Was je gezicht en dep je huid droog. Breng vervolgens 3 tot 5 druppels serum aan op het gezicht, de hals en het decolleté met de pipet en masseer het lichtjes in. Vermijd direct contact met de ogen. Geef het tijd om te absorberen voordat je een gezichtscrème aanbrengt. Hoe gebruik ik de 3 huidverzorgingsserums samen? We raden aan om elke ochtend 3 tot 5 druppels 20% vitamine-C-serum op uw gezicht, nek en decolleté aan te brengen. Gebruik dit serum samen met RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex voor een optimale aanvulling en behoud van collageen. Deze producten versterken elkaar. 'S Avonds raden we aan om 3 tot 5 druppels van het 2% Hyaluronic Serum op uw gezicht, nek en decolleté aan te brengen om de huid te hydrateren en hyaluronzuur aan te vullen. We raden aan om het Hyaluronic Serum om de twee weken te vervangen door het 2,5% Retinol Serum, zodat uw huid ook vitamine A krijgt voor huidherstel. Op deze manier worden alle drie de serums gebruikt en ervaart u het optimale resultaat.