I Trade Beauty is geopend. Onze leveranciers leveren zoals u dat gewend bent van ons.
Ontdek 24/7 beauty merken op I Trade Beauty
Vragen? Neem contact met ons op via +31 (0) 10 - 7523586
Bestel al uw beauty producten online op één platform
Close

Power Wimper lifting Basiskit - Sachets

Grootte: 1 g
Artikelnummer AUG-43685
EAN: 4260389043685

Dit product wordt verkocht en verzonden door Augenmanufaktur® by Adam & Eve Beaut


Omschrijving

Het slimme pakket voor professionals. KRACHT voor de wimpers - veganistisch! De kit bestaat uit:

  • Wimperliftlijm - 5 ml
  • Wimperlift Powerlift-Lotion 15 x zakjes
  • Wimperlift Powerfix-Lotion 15 x zakjes
  • Lashlifting Lotion # 1, De Powerlift Lotion
  • Lashlifting Lotion # 2 De Powerfix Lotion

 

Lashlifting Lotion # 1, De Powerlift Lotion dient om de wimper vrij te geven haar in zijn vorm. , De gelformule van de Lashlifting Lotion maakt het wimperhaar elastisch en vormbaar. De wimpers zijn genesteld in de vorm van het siliconenkussen. Een zakje is voor eenmalig gebruik. Na opening onmiddellijk gebruiken.

 

Lashlifting Lotion # 2 De Powerfix Lotion dient om het wimperhaar in zijn vorm te fixeren. Het wimperhaar past zich aan de siliconenvorm aan. Een zakje is voor eenmalig gebruik. Na opening onmiddellijk gebruiken. Minimale belichtingstijd: 10 minuten per lotion. Voor klanten die wimperserum gebruiken, moet de applicatietijd naar behoefte met 2-3 minuten worden verlengd. De optimale toepassing: het is essentieel om vetresten op de wimpers grondig te verwijderen met de primer. Gebruik niet dezelfde microborstel voor de lotions, omdat als beide lotions met elkaar in contact komen, ze onbruikbaar worden vanwege een voortijdige chemische reactie. Het is het beste om de lotions in erwtmaten in kleine cosmetische kommen te bereiden en vervolgens gelijkmatig aan te brengen met een afzonderlijke microborstel.

 


Ingredientenlijst

Powerlift: Aqua, Ethanolamine Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Ammonium Thioglycolate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Ethanolamine, Parfum, Alpha-Isomethy Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool Powerfix: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Acetaminophen, Phosphoric Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool Kleber: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Methylparaben. Storage: The product should be stored in a cool, dark place. Only for professional use. Wear suitable protective gloves. Caution: Avoid contact with eyes. In case of contact with eyes, rinse immediately with plenty of water and seek medical advice.

Gebruiksaanwijzing

Beoordelingen

Send review