Close

Over I Trade Beauty

Ons platform is in 2016 gelanceerd en is nu al hèt B2B beauty groothandelsplatform waar groothandels en inkopers van een variëteit aan beauty bedrijven (salons, parfumerieën, winkelketens, drogisterijen etc.) met elkaar worden verbonden.

Wie zijn wij?

Jarenlange ervaring in de beauty industrie heeft ons geleerd dat het lastig kan zijn om nieuwe, interessante beauty merken of cosmetica merken te vinden. Het bezoeken van beauty beurzen in het buitenland is lang niet voor iedereen een optie. Een beauty groothandel voor professionals is ook lang niet altijd eenvoudig te vinden. Dit platform is opgericht als een oplossing om altijd zaken te kunnen doen, ongeacht in welk land of welke tijdzone beide partijen zich bevinden. I Trade Beauty is daarom niet zozeer een Beauty Groothandel, maar een Beauty Groothandelsplatform, waar diverse groothandels en leveranciers zich verzamelen. Via ons platform kunt u eenvoudig contact leggen met interessante leveranciers en direct bestellingen plaatsen. 

I Trade Beauty verbindt

  • Leveranciers

  • Importeurs

  • Distributeurs

  • Agenten

  • Kleinbedrijven (schoonheidssalon, haarsalon, nagelstudio, parfumerie, drogisterij en spa)

  • Consultants

  • En nog veel meer bedrijven in de beauty industrie

Hoe werkt I Trade Beauty?

Groothandels kunnen ons beauty groothandelsplatform gebruiken om producten te verkopen aan inkopers wereldwijd. Een cosmetica leverancier kan beauty producten aanbieden in verschillende categorieën op I Trade Beauty: Huidverzorging, Make up, Haarproducten, Bad en body producten, Parfum en geuren, Zonbescherming, Salonbenodigdheden en meubels en Verpakkingen en Ruwe materialen en nog veel meer subcategorieën. De registratie is GRATIS voor groothandels en inkopers, in de toekomst zullen we ook een betaald lidmaatschap introduceren met meer opties voor groothandels en leveranciers om hun producten en merken te laten zien aan inkopers. Schrijf u in tijdens de registratie van uw bedrijf en blijf op de hoogte van de laatste updates!

1. Groothandel schoonheidsspecialiste en wellness

Op ons internationale platform kunt u allerlei beautyproducten voor de schoonheidssalon vinden: van behandelstoel tot werktafel en van gellak tot pedicure koffers. Zoekt u een complete schoonheidssalon inrichting of massagetafels voor uw wellnesscentrum? Ook dat kunt u vinden in onze categorie salonbenodigdheden. De schoonheidssalon groothandel die bijvoorbeeld pedicure werktafels aanbiedt, kan ook een loeplamp aanbieden. Bent u eigenaar van een schoonheidssalon groothandel? Vergroot uw sales nu door u als groothandel voor schoonheidsspecialisten te registreren op I Trade Beauty. Registreren is volledig GRATIS en u krijgt na goedkeuring door ons systeem toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 salons en kleinbedrijven wereldwijd die uw producten kunnen aanschaffen. Door een account aan te maken krijgt u een online etalage op I Trade Beauty om uw beauty merk(en) en product(en) te laten zien aan de inkopers. Als u graag meer informatie wilt ontvangen over onze service of vragen heeft over de voltooiing van uw profiel, aarzel dan niet om ons een mail te sturen. We zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

2. Kappersgroothandel

Op ons beauty groothandelsplatform kunt u ook terecht als kapper of barbier. Er zijn diverse kappersgroothandels en distributeurs van kappersproducten die producten aanbieden, variërend van een kappersstoel tot een mobiele wasbak. Zoekt u specifieke haarmerken zoals Balmain, Inoar of Schwarzkopf? Leveranciers uploaden iedere dag nieuwe producten, dus neem snel een kijkje in onze categorie met haarproducten. Bent u eigenaar van een kappersgroothandel? Registreer u dan nu GRATIS en krijg toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 schoonheidssalons en kleinbedrijven wereldwijd. Via uw online etalage op I Trade Beauty kunt u eenvoudig beauty merk(en) en product(en) te laten zien aan de inkopers.

3. Nagelgroothandel

Voor groothandel nagelproducten bent u ook aan het juiste adres bij I Trade Beauty. Op ons platform bieden diverse leveranciers niet alleen nagellaksoorten als gellak, acrylnagels en acrylpoeder aan, maar ook gereedschap als een nagelfrees of nagelkoffer. Bent u zelf een nagelgroothandel? Vergroot uw sales nu door u als beauty groothandel te registreren op I Trade Beauty. Door een account aan te maken krijgt u een online etalage op I Trade Beauty om uw beauty merk(en) en product(en) te laten zien aan de inkopers.

4. Make up groothandel

Verkoopt u make up producten of gebruikt u veel cosmetica tijdens uw behandelingen? Op I Trade Beauty kunt u ook diverse make up groothandelaren vinden die de nieuwste cosmetica merken aanbieden. Van beauty blenders tot lipstick en nepwimpers, op ons platform is het beschikbaar. Heeft u zelf een make up groothandel? Vergroot uw sales nu door u als beauty groothandel te registreren op I Trade Beauty. Registreren is volledig GRATIS en u krijgt na goedkeuring door ons systeem toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 salons en kleinbedrijven wereldwijd die uw producten kunnen aanschaffen. Door een account aan te maken krijgt u een online etalage op I Trade Beauty om uw beauty merk(en) en product(en) te laten zien aan de inkopers. Als u graag meer informatie wilt ontvangen over onze service of vragen heeft over de voltooiing van uw profiel, aarzel dan niet om ons een mail te sturen. We zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

5. Parfum groothandel

Een parfum groothandel is inmiddels ook een bekend verschijnsel op I Trade Beauty. Steeds meer distributeurs en leveranciers uploaden bekende en minder bekende merken parfum voor groothandelsprijzen. Bekijk wat deze parfum groothandels te bieden hebben en plaats een aanvraag als u het parfum van uw keuze hebt gevonden. Bent u zelf eigenaar van een parfum groothandel? Dan is I Trade Beauty een uitgelezen kans om uw sales te vergroten. Door u gratis als beauty groothandel te registreren op I Trade Beauty krijgt u toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 salons en kleinbedrijven wereldwijd die uw producten kunnen aanschaffen.

I Trade Beauty missie

De unieke visie op het concept van een online groothandelsplatform gespecialiseerd in beauty producten onderschrijft I Trade Beauty als een autoriteit en gesprekspartner in de beauty industrie. De content op de website van I Trade Beauty, de nieuwsbrieven, op social media en tijdens evenementen worden de verschillende mogelijkheden goed benut die zich op dit moment voordoen in de beauty industrie. I Trade Beauty heeft de ambitie om ’s werelds grootste groothandelsplatform in de beauty industrie te worden, terwijl we tegelijkertijd iedere leverancier en inkoper respecteren en assisteren, hoe groot of hoe klein ze ook zijn. Welkom op I Trade Beauty, uw wereldwijde B2B beauty groothandelsplatform!

Met vriendelijke groeten,

Het team van I Trade Beauty