Close

Lash Lifting Sachets - Test set

Grootte: 1 g
Artikelnummer AUG-43661
EAN: 4260389043661

Dit product wordt verkocht en verzonden door Augenmanufaktur® by Adam & Eve Beaut


Omschrijving

KRACHT voor de wimpers - veganistisch! De kit bestaat uit:

  • 1 x POWERLIFT SACHET en 1 x POWERFIX SACHET.

 

Lashlifting Lotion # 1 De Powerlift Lotion dient om de wimperhaar vormbaar te maken. De gelformule van de Lashlifting Lotion maakt het wimperhaar elastisch en vormbaar. De wimpers zijn genesteld in de vorm van het siliconenkussen. 1 x 1,5 ml zakje is voor eenmalig gebruik. Na opening onmiddellijk gebruiken.

Lashlifting Lotion # 2 De Powerfix Lotion dient om het wimperhaar in zijn vorm te fixeren. Het wimperhaar past zich aan de siliconenvorm aan. 1 x 1,5 ml zakje is voor eenmalig gebruik. Na opening onmiddellijk gebruiken. We hebben onze lotions geoptimaliseerd - let dus goed op de nieuwe belichtingstijd: 10 minuten.

 

Voor klanten die wimperserum gebruiken, moet de applicatietijd naar behoefte met 2-3 minuten worden verlengd. De optimale toepassing: het is essentieel om vetresten op de wimpers grondig te verwijderen met de primer. Gebruik niet dezelfde microborstel voor de lotions, want als beide lotions met elkaar in contact komen, worden ze onbruikbaar vanwege een voortijdige chemische reactie. Het is het beste om de lotions in erwtmaten in kleine cosmetische kommen te bereiden en vervolgens gelijkmatig aan te brengen met een afzonderlijke microborstel.

 


Ingredientenlijst

Powerlift: Aqua, Ethanolamine Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Ammonium Thioglycolate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Ethanolamine, Parfum, Alpha-Isomethy Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool Powerfix: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Acetaminophen, Phosphoric Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool Kleber: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Methylparaben

Gebruiksaanwijzing