Close

Lash Lifting Powerfix sachets 10 x 1,5 ml

Grootte: 1 g
Artikelnummer AUG-44538
EAN: 4260389044538

Dit product wordt verkocht en verzonden door Augenmanufaktur® by Adam & Eve Beaut


Omschrijving

Lashlifting Lotion # 2 - gepatenteerde formule! De Powerfix Lotion dient om het wimperhaar in vorm te houden. Het wimperhaar verleden zich aan de siliconenvorm aan. 10 x 1,5 ml Een zakje is voor eenmalig gebruik. Na opening onmiddellijk gebruiken.

We hebben onze lotions geoptimaliseerd - let dus goed op de nieuwe belichtingstijd: 10 minuten. Voor klanten die wimperserum gebruiken, moet de applicatietijd naar behoefte met 2-3 minuten worden verlengd. De optimale toepassing: het is essentieel om vetresten op de wimpers grondig te verwijderen met de primer. Gebruik niet dezelfde microborstel voor de lotions, want als beide lotions met elkaar in contact komen, worden ze onbruikbaar vanwege een voortijdige chemische reactie. Het wordt aanbevolen om de lotions in erwtmaten in kleine cosmetische kommen te bereiden en vervolgens gelijkmatig aan te brengen met een afzonderlijke microborstel.


Ingredientenlijst

Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Acetaminophen, Phosphoric Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool

Gebruiksaanwijzing