Close
Ion LED-stijltang grijs
New

Ion LED-stijltang grijs

Artikelnummer P795048NE
EAN: 8435090850792

Dit product wordt verkocht en verzonden door Jezewski Hairtools


Omschrijving

De Steinhart Ion LED-stijltang is een van de meest geavanceerde op de markt. Het heeft keramische platen behandeld met macadamia-olie, arganolie en keratine voor een ultra-glanzende en gladde professionele afwerking. Instelbare temperatuur tussen 150 en 230 ° C. Plaatmaat: 90x24 mm. Ionische conditionering voor een satijnen finish, zonder pluis. Het oppervlak van de platen is ultra glad en zorgt ervoor dat je de stijltang snel kunt verplaatsen, wat tijd bespaart en voor een perfecte afwerking zorgt. Het LED-indicatielampje met de Steinhart Ion LED-stijltang geeft aan wanneer de negatieve-ionengenerator is gestart, met als doel de eigenschappen van de stijltang te verbeteren, om het natuurlijke vocht van het haar te behouden en te beschermen. Het elimineert ook statische elektriciteit, waardoor kroezen drastisch worden verminderd. Ionische conditionering voor een satijnen finish, zonder pluis. Het heeft een instelbare temperatuurregelaar tussen 150 ° C en 230 ° C, dus ideaal voor zowel dunne als dikke haren, en zelfs voor keratine behandelingen. 

 

Belangrijkste kenmerken

- Vermogen 42-45 w Dubbele spanning voor over de hele wereld. 110 240 v.

- Temperatuur: instelbaar tussen 150-230 ºc.

- Temperatuurregeling: verwarming in enkele seconden.

- Aan / uit knop.

- Stand aan: indicatielampje. Ionic is geactiveerd, pas de gewenste temperatuur handmatig aan en de indicator knippert groen tot de gewenste temperatuur.

- Plaatmaat: 90 x 24 mm, kantelbaar.

- Platen: speciaal afgerond om het haar te kunnen krullen, golven en perfect stijl te maken

- Shot off: schakelt automatisch uit na 50 minuten.

- Kabel: 3 meter, 360 ° draaibaar voor gebruiksgemak.

- Luxe draagtas.

 

Steinhart Ion Led stijltang: voordelen Ionische conditionering voorkomt statische elektriciteit van het haar, helpt de haarschubben te sluiten en voorkomt dat ze langer openen, verzacht het haar en voorkomt kroezen. Het behoudt het natuurlijke vocht van het haar en laat het vrij van bacteriën. Dit geeft het haar zijn natuurlijke textuur terug en wordt zijdezacht. De behandeling van de platen met argan- en macadamia-olie geeft het haar vanaf het eerste kapsel een zijdezachte, zachte en glanzende uitstraling. Beschermt het haar tegen oxidatie en voorkomt gespleten punten. Het minimaliseert de mogelijke schade aan het haar en beschermt het tegen UV-stralen. Keratine is een van de belangrijkste eiwitten van de haarstructuur en kan bij hoge temperaturen in de haarschubben doordringen.


Ingredientenlijst

Gebruiksaanwijzing