Close

INFORMATIE VOOR INKOPERS

Ontdek beauty producten van over de hele wereld.
Gratis toegang tot honderden beauty merken en leveranciers

Gratis toegang tot honderden beauty merken en leveranciers

Bespaar uzelf tijd en registreer u gratis als inkoper op I Trade Beauty, het groothandels platform voor de beauty branche. Registratie is geheel gratis en geeft u directe toegang tot vele beauty merken. Onze missie is het verbinden van inkopers en leveranciers van beauty producten wereldwijd op I Trade Beauty.

Buyer protection

Alle leveranciers die I Trade Beauty zijn aangesloten, zijn geverifieerd en betrouwbaar. I Trade Beauty biedt buyers protection. Als u uw order bijvoorbeeld niet ontvangt door toedoen van de leverancier ontvangt u uw geld terug.

Buyer protection
Koop unieke producten van over de hele wereld

Koop unieke producten van over de hele wereld

I Trade Beauty verwelkomt zowel grote als kleine bedrijven, waardoor zelfs lokale merken een kans hebben om hun producten aan u te presenteren op ons platform. Alle externe leveranciers worden geverifieerd voordat ze goedgekeurd worden om te verkopen, zodat ze interessante groothandelsprijzen kunnen bieden. Koop groothandel cosmetica producten om te verkopen of bestel de aantallen die je nodig hebt. De keuze is aan u!

HOE WERKT HET VOOR INKOPERS?
 • 1. Registreer gratis

  1. Registreer gratis

  Met een inkopers-account heeft u toegang tot een netwerk van duizenden beauty leveranciers van over de hele wereld.

 • 2. Verifieer uw account

  2. Verifieer uw account

  Uw gratis account wordt geverifieerd en geauthentiseerd voor goedkeuring.

 • 3. Ontdek nieuwe merken en producten

  3. Ontdek nieuwe merken en producten

  Zoek en bekijk beauty producten van honderden lokale en internationale leveranciers en beauty merken. Laat u verrassen door unieke huidverzorging, haarverzorging, make-up producten en andere salon benodigdheden. 

 • 4. Koop producten via I Trade Beauty

  4. Koop producten via I Trade Beauty

  Bestel direct via I Trade Beauty en betaal online. De leverancier verstuurt de order binnen 3 werkdagen en u ontvangt track en trace informatie per mail. Met de buyers protection bent u verzekerd van een veilige aankoop.