Make-up
Merken
Distributie kanalen
Supplier by Country

Bent u op zoek naar een make up groothandel voor uw beauty salon, spa of winkel? Er zijn waarschijnlijk veel verschillende redenen voor klanten om naar uw beauty bedrijf te komen. Sommige vrouwen dragen make up om meer zelfvertrouwen te krijgen, anderen willen graag jonger of juist ouder lijken afhankelijk van hun leeftijd. Vrouwen dragen make up voor een heldere blik (om donkere kringen te verbergen bijvoorbeeld) of om juist extra uit te pakken voor een echte glamour-look bij een avondje uit.

Platform voor de make up groothandel

Het verbeteren van de kenmerken die ze al hebben is ook een bekende reden om make up te dragen: vrouwen krijgen dan een stralend uiterlijk terwijl het lijkt alsof ze geen make-up dragen. Experimenteren met verschillende producten gewoon omdat het leuk is, is ook een reden die vaak gegeven wordt. Welke reden vrouwen ook hebben om make up te dragen: op I Trade Beauty vindt u groothandel make up producten zoals lip gloss, lippenstift, oogschaduw, mascara en vele andere producten om uw salon of winkel te bevoorraden. Scroll door ons menu om alle groothandel make up te vinden die u nodig heeft.

Groothandel oog make up

De ogen zijn waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van iemands uiterlijk. Op I Trade Beauty vindt u groothandel make up producten zoals mascara, valse wimpers, wenkbrauwverf en wenkbrauwstyling, lifting en behandelingen om die prachtige oogopslag te krijgen. Verschillende kleuren oogschaduw en eyeliner geven een mooie finishing touch. De make up groothandels die aangesloten zijn bij ons platform bieden ook concealers en correctors aan om eventuele oneffenheden te camoufleren.

Groothandel lipproducten

Lippen zijn, net zoals de ogen, kwetsbaarder dan de rest van de huid. Het is daarom belangrijk om ze te beschermen met lippenbalsem of crème. Op I Trade Beauty  vindt u niet alleen groothandel lipproducten om de lippen tegen invloeden van buitenaf te beschermen, maar ook producten die de lippen laten stralen zoals lip gloss en lippenstift. Ons platform heeft diverse internationale kwaliteitsmerken beschikbaar, dus zoek zeker in onze collectie van groothandel make up producten om te vinden wat u nodig heeft.

Groothandel gezicht make up producten

Op I Trade Beauty vindt u diverse groothandel make up van verschillende internationale merken voor het gezicht: concealers, primers, foundations en veel meer. Deze merken zijn van hoge kwaliteit en er zijn producten beschikbaar voor verschillende typen huid: normale, droge, vettige en gevoelige huid. Vind alle groothandel make-up die u nodig heeft op ons platform. 

Make-up