I Trade Beauty is geopend. Onze leveranciers leveren zoals u dat gewend bent van ons.
Ontdek 24/7 beauty merken op I Trade Beauty
Vragen? Neem contact met ons op via +31 (0) 10 - 7523586
Bestel al uw beauty producten online op één platform
Close

Gehydrolyseerd collageen poeder

Grootte: 250 g
Artikelnummer HE001
EAN: 8719326028309

Dit product wordt verkocht en verzonden door Niche 4 Business BV


Omschrijving

Gehydrolyseerd collageen: wat is het? Collageen is een eiwit, dat de belangrijkste bouwsteen van ons lichaam vormt. Het zorgt voor de eenheid en elasticiteit van bindweefsels zoals uw huid, kraakbeen en botten. Het grootste deel van het lichaamseigen collageen, inclusief botten, spieren en huid, bestaat uit 'Type 1'-collageen. Elke dag breekt je lichaam dit collageen af ​​en door cellen in je lichaamsweefsel wordt op natuurlijke wijze nieuw collageen aangemaakt. Naarmate je ouder wordt, begint je lichaam minder van dit natuurlijke collageen te produceren en vertoont het dus de eerste tekenen van veroudering. Dit proces begint rond de leeftijd van vijfentwintig en neemt drastisch toe vanaf de leeftijd van dertig. Dit resulteert in rimpels, vermindering van spierweefsel, osteoporose en kraakbeenslijtage. Het collageen dat we in ons lichaam produceren, is onderverdeeld in 28 soorten. 90% daarvan bestaat uit type 1. 'Hydrolyzed Collagen' van Niche4Health is type 1 collageen dat uit de huid van ossen wordt gehaald en identiek is aan menselijk collageen. 'Gehydrolyseerd' betekent dat het enzymatisch wordt afgebroken, waardoor het wordt opgesplitst in kleinere ketens van aminozuren, zogenaamde peptiden. Dit maakt het gemakkelijker te verteren en zorgt voor een snelle opname door uw lichaam.

Ons product is:

√ 100% natuurlijk

√ Verrijkt met vitamine C en D

√ Vrij van conservatieven en additieven

√ Veilig en schoon voor professionele atleten (NZVT)

√ Paleobewijs


Ingredientenlijst

Voedingssupplement op basis van gehydrolyseerd collageen en vitaminen. Ingrediënten: Gehydrolyseerd collageen (99,5%), Vitamine C (ascorbinezuur), Vitamine D (Cholecalciferol)

Gebruiksaanwijzing

Een container bestaat uit 250 gram gehydrolyseerd collageen en is voldoende voor een maand dagelijks gebruik. Een afgestreken maatschepje (inclusief lepel) van 10 gram collageenpoeder kan worden opgelost in veel verschillende voedingsmiddelen, zoals: thee, koffie, smoothies, vruchtensappen, yoghurt en soep. Het product zelf heeft een zeer neutrale smaak en kan dus met veel andere voedingsmiddelen worden gemengd! Net als veel andere geneesmiddelen heeft gehydrolyseerd collageen een bepaalde incubatietijd. In de eerste maand van gebruik zijn de resultaten beperkt. We adviseren de volgende innamecyclus: 25 dagen ‘aan’ en 5 dagen ‘uit’. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel: je lichaam bouwt geleidelijk een tolerantie op voor het opgenomen collageen. Net zoals bij producten als suiker, cafeïne en vele anderen. Als u na de 25-daagse cyclus 5 dagen stopt met het innemen van collageen, bent u in principe uw lichaam aan het 'resetten' voor een optimale inname tijdens een nieuwe cyclus. Na een inname van 5 dagen verliest uw lichaam de opgebouwde tolerantie waardoor optimale resultaten mogelijk zijn bij het voortzetten van uw inname cyclus!

Beoordelingen

Send review