Close

Funny Bee - Smile & Play anti-ageing creme

Grootte: 50 ml
Artikelnummer 1
EAN: 3401395563199

Dit product wordt verkocht en verzonden door ALMA ORGANICS


Omschrijving

 

Innovatief alles in één huidverzorgingsproduct. De crème de la crème op het gebied van anti-aging. Deze innovatieve alles-in-één anti-verouderingscrème, die de huid hydrateer, lijntjes en rimpels verzacht, het regeneratieproces stimuleert en de teint oplicht voor een gezonde, stralende uitstraling. Met een zijdeachtige textuur en delicate geur. 


Ingredientenlijst

Onze actieve lachende ingredienten: katoennectar voor hydratatie * + kalamansi nectar voor een stralende huid + kniphofia nectar voor regeneratie + datte steenextract * rimpels en lijntjes te verzachten + hyaluronzuur * voor elasticiteit en stevigere huid + anti-aging organische olien van rozenbottel, abrikozensteen en sesam + organische melissa, origineel oranje extract en neroli bloemenwater om de teint te voeden.

98,2% ingredienten van natuurlijke oorsprong. 77,6% van biologische landbouw. 


 

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid van de creme aan en masseer zachtjes in, bij voorkeur met een glimlach - de beste gezichsoefening ter wereld! Productvoordelen: voor degenen die een << ik wil het allemaal >> dagcreme verwachten, gebruikten we de allerbeste, bijna, luxe, meest effectieve natuurlijke ingredienten zoals fruit, bloemen nectars, hyaluronzuur. Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.