Close

Funny Bee - Pretty Bee BB Cream

Grootte: 40 ml
Artikelnummer 1
EAN: 3401353872516

Dit product wordt verkocht en verzonden door ALMA ORGANICS


Omschrijving

 

Een alles-in-1 biologische BB Cream die hydrateert, beschermt, de huidtextuur perfectioneert, oneffenheden bedekt en een natuurlijke en gezonde gloed geeft. Voor een perfecte ‘nude’ afwerking, natuurlijk en stralend.


Ingredientenlijst

Onze actieve BB-ingrediënten: moleculaire combinatie van plantaardige suikers * om de huid te verfraaien en de waterreserves van de huid te herstellen voor extra zachtheid en comfort, sheaboter, organische abrikozensteen, perilla en sesamolie, hyaluronzuur * voor een stevigere huid, minerale pigmenten om oneffenheden te bedekken voor een stralende en gezonde gloed,

99,1% ingrediënten van natuurlijke oorsprong 64,9% van biologische landbouw

Gebruiksaanwijzing

Breng elke ochtend met de vingertoppen aan op een schone huid en verdeel goed. Het is niet nodig om eerst een vochtinbrengende creme te gebruiken. Productvoordelen: Een organische BB-creme die geavanceerde hydratatie combineert met natuurlijke pigmenten die oneffenheden bedekken en een stralende gloed geven zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen. Geschikt voor alle huidtypen, jong of volwassen, zelfs voor de gevoelige huid.