I Trade Beauty is geopend. Onze leveranciers leveren zoals u dat gewend bent van ons.
Ontdek 24/7 beauty merken op I Trade Beauty
Vragen? Neem contact met ons op via +31 (0) 10 - 7523586
Bestel al uw beauty producten online op één platform
Close

Funny Bee- Honey Magic Face & Eyes Reinigingsbalsem

Grootte: 120 ml
Artikelnummer 1
EAN: 3401565675356

Dit product wordt verkocht en verzonden door ALMA ORGANICS


Omschrijving

Dit 2 in 1 product heeft een prachtige textuur die de huid schoon, soepel en zacht maakt. Gebruik elke avond voor een gemakkelijke, effectieve en 100% plezierige gezichtsreiniger en eenmaal per week als masker voor een fantastisch gezicht!  


 

Ingredientenlijst

 

De formule: een innovatief concentraat van voedende organische honing, kostbare organische jojoba-olie, organische omega-3-rijke perillaolie en tarwekiemolie die met hun beschermende werking in combinatie met zijdezachte droge plantaardige oliën, alle onzuiverheden en sporen van make-up voorzichtig verwijderen terwijl zij de huid ook een regeneratief effect bieden.

99,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong 19,1% uit de biologische landbouw

Gebruiksaanwijzing

Face & eyes reinigende balsem: breng elke avond voorzichtig een kleine hoeveelheid gel aan en masseer het op het gezicht en de ogen om make-up en onzuiverheden op te lossen. Voeg een paar druppels water toe om de gel in een melkachtige reinigingsemulsie te veranderen. Verwijder met een watje. Voila!

 

Gezichtsmasker: voor een diep re-plumping effect, eenmaal per week gebruiken en 5 minuten laten inwerken. Voeg vervolgens een paar druppels water toe om de gel in een melkachtige emulsie te veranderen. Verwijder met een watje. Voila! 

Beoordelingen

Send review