Brilliant Coco - Zero Waste Tandpasta

Grootte: 100 ml
Artikelnummer 8588007772011
EAN: 8588007772011

Dit product wordt verkocht en verzonden door H&G Times s.r.o.


Omschrijving

Ontdek de unieke nieuwigheid op de markt Brilliant Coco ZERO WASTE natuurlijke tandpasta met actieve ingrediënten die van uw glimlach een witte en gezonde plek maakt! Brilliant Coco ZERO WASTE natuurlijke tandpasta is 100% veganistisch, niet getest op dieren en is ontworpen om de gezondheid van uw tanden te verbeteren. Het verwijdert slechte adem, helpt tanden op een natuurlijke manier witter te maken en de natuurlijke stoffen helpen bij gingivitis en orale ontstekingen. Onze ZERO WASTE tandpasta is gevuld in een glazen fles, terwijl de pasta heel gemakkelijk op te pakken is met een praktische bamboe (afbreekbare) lepel. De tandpasta is verpakt in een kartonnen doos gemaakt van afbreekbaar papier. Tandpasta voldoet aan alle vereisten van Verordening (EG) nr. 1223/2009 betreffende cosmetische producten. Het gebruik van Brilliant Coco tandpasta is letterlijk leuk. Schep tandpasta van erwtgrootte met een bamboeschep. Doe vervolgens de pasta op uw tandenborstel (idealiter een borstel van ons), poets uw tanden gedurende 2 minuten en blijf dan gewoon glimlachen omdat u de juiste keuze hebt gemaakt, zowel voor uw gezonde glimlach als voor het milieu :)

Inhoud van de verpakking: 100 ml natuurlijke tandpasta + 1 stuk bamboelepel. Voordelen: - Natuurlijke pasta zonder schadelijke chemicaliën - Actieve kool, die tanden natuurlijk witter maakt - 100% natuurlijke kokosolie - Fluor, SLS en PEG-vrij - Het is vriendelijk voor onze planeet


Ingredientenlijst

Aqua, Cocos Nucifera, Xylitol, Bentonite, Solum Diatomeae, Activated Charcoal, Sodium Bicarbonate, Mentha Spicata, Mentha Piperita, Gaultheria procumbens (wintergreen) essential oil, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citric Acid, Panax Ginseng Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

Gebruiksaanwijzing