Wimperextensions en wimperserum

Wimperextensions en wimperserum

Iedereen wil wel graag mooie lange wimpers hebben. Wimperextensions zijn daarom de laatste jaren enorm populair geworden. Met wimperextensions heb je directe vollere en langer wimpers. Maar heb je weleens gedacht aan het gebruik van een wimperserum? Een wimperserum verzorgt de wimpers waardoor de wimperhaartjes sterker en gezonder kunnen worden. Een wimperserum kan gebruikt worden tijdens het dragen van wimperextensions, maar is ook heel geschikt om te gebruiken na het dragen van wimperextensions om de wimpers te herstellen en verbeteren.

Wimperextensions

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten wimperextensions. De wimperextensions die men bij een salon laat zetten, worden vaak 1-op-1 aangebracht. Deze one-by-one techniek betekend dat ieder wimperhaartje wordt voorzien van een wimperextension. Ook is het mogelijk om plukjes met meerdere wimperextensions aan te brengen op de natuurlijke wimpers. Kies de methode die het beste aansluit bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld meer volume, meer lengte, of beide? 

 

Wanneer je wimperextensions draagt kan dit van invloed zijn op de gezondheid van de wimperhaartjes. Je wilt de wimperhaartjes daarom in een goede conditie houden, een wimperserum kan daar uitkomst in bieden. 

 

 

Wat is een wimperserum

Een wimperserum heeft een verzorgende werking en verbetert de conditie van de wimpers, waardoor deze gezonder en sterker worden en eventuele beschadigingen worden verholpen. Niet alleen de conditie van de wimpers wordt verbeterd, maar de wimpers gaan er ook voller en langer uit zien. 

 

Wanneer gebruik je een wimperserum?

Je kunt een wimperserum gebruiken wanneer je de conditie van de wimpers graag wil verbeteren en je jouw wimpers er graag voller en langer uit wil laten zien. Het gebruik van een wimperserum is gemakkelijk, breng eenmaal daags een dun lijntje aan langs de wimperrand en na een aantal weken zul je resultaat opmerken. In verband met de wimpercyclus is een optimaal resultaat na 12 weken zichtbaar. 

 

Je kunt een wimperserum in verschillende situaties inschakelen:

  • Ter ondersteuning wanneer je wimperextensions draagt: verzorg de wimpers tijdens het dragen van wimperextensions. Omdat je de wimpers met een wimperserum goed verzorgt zijn de wimpers minder broos en kunnen de wimpers de extensions beter verdragen. De eerste effecten van een wimperserum zie je na 4 tot 6 weken, met een optimaal resultaat na 12 weken in verband met de wimpercyclus. Houdt hier dus rekening mee.
  • Wanneer je wilt stoppen met wimperextensions: Je kunt een wimperserum ook gebruiken als overbrugging. Wil je binnenkort stoppen met wimperextensions? Begin dan tijdig met het gebruik van een wimperserum, zodat de overgang van wimperextensions naar jouw natuurlijke wimpers minder groot is.
  • Voor natuurlijke mooie, gezonde wimpers: Blijf een wimperserum gebruiken nadat je geen wimperextensions meer draagt. Of gebruik een wimperserum om de wimpers in een optimale conditie te brengen met voller en langer ogende wimpers als resultaat. Hiermee zorg je er voor dat de wimpers in goede conditie blijven.

 

Wimperserum en wimperextensions

Wil je graag een wimperserum gebruiken terwijl je wimperextensions draagt? Houdt er dan rekening mee dat het wimperserum op waterbasis dient te zijn. Het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics bijvoorbeeld is op waterbasis en is geschikt om te gebruiken in combinatie met wimperextensions. Daarnaast is dit wimperserum ook goed te gebruiken in combinatie met wimperverf, lenzen en een lashlift. 

 

Bron afbeelding: www.shutterstock.com

 


Voeg eventueel een opmerking aan uw bestelling toe

text_write_comment