NIEUW! GrandeLips Plumping Liquid Lipsticks voor voller uitziende lippen

NIEUW! GrandeLips Plumping Liquid Lipsticks voor voller uitziende lippen

Nieuw toegevoegd aan het assortiment van Grande Cosmetics: de GrandeLips Plumping Liquid Lipsticks. Na het succes van de GrandeLips lip plumpers, biedt I Trade Beauty nu ook de GrandeLips Plumping Liquid Lipsticks aan met een semi matte finish. In tegenstelling tot de GrandeLips lip plumpers, die een glossy finish geven, biedt de romige formule van de GrandeLips Plumping Liquid Lipsticks een dekkende semi matte finish. Net als de GrandeLips lip plumpers bieden de lipsticks directe en langdurige hydratatie en zien de lippen er bovendien ook nog eens voller uit. 

 

Nieuw in het assortiment is deze volume gevende lipstick die speciaal is ontwikkeld om de lippen direct en langdurig te hydrateren, te voorzien van een prachtige semi matte kleur en de lippen voller te laten ogen. In dit artikel geven wij u alle informatie over deze prachtige lipsticks.

 

Wat is de GrandeLips Plumping Liquid Lipstick?

De GrandeLips Plumping Liquid Lipstick van Grande Cosmetics is een volume gevende semi matte lipstick die speciaal is ontwikkeld om de lippen direct en langdurig te hydrateren. Bovendien is de GrandeLips Plumping Liquid Lipstick doordrenkt met een voedende cocktail van Volulip™  en hyaluronzuur voor voller uitziende lippen met een plump effect, zonder te prikken of de lippen te irriteren.

Plumping formule

De revolutionaire formule maakt gebruik van de kracht van hyaluronzuur en Volulip ™ om de lippen volume te geven zonder te prikken of te branden. Hoewel men een licht tintelend gevoel zou kunnen ervaren, hoeft men niet gealarmeerd te zijn; zo weet u namelijk dat het plumping effect werkt. Deze actieve ingrediënten werken op natuurlijke wijze om de lippen onmiddellijk volume en volheid te geven.

 

Lang houdende kleur

De kleuren blijven urenlang goed op de lippen zitten. De vloeibare lippenstift laat de lippen er onmiddellijk voller uitzien en voegt kleur toe. Van meer natuurlijke en neutrale tinten tot gewaagde en levendige kleuren, alles is mogelijk. 

 

Precisie tip

Lippenstift aanbrengen is het halve werk, en kan soms lastig zijn. De GrandeLips Plumping Liquid Lipstick wordt geleverd met een hoekige contour applicator om u te helpen uw lippen perfect te definiëren. Gebruik de tip om uw liplijn nauwkeurig te volgen; gebruik vervolgens het platte oppervlak van de applicator om de rest van uw lip in te vullen.

 

Geeft volume & droogt de lippen niet uit

De ervaring met semi matte of matte lipsticks is dat deze de lippen uit kunnen drogen. Met de GrandeLips Plumping Liquid Lipsticks heeft u hier geen last van. De vloeibare formule is romig en zal de lippen niet uitdrogen, niet uitlopen of in de plooitjes van de  lippen gaan zitten. Zo behoudt u een zachte en jeugdige uitstraling. 

 

Natuurlijke ingrediënten

De GrandeLips Plumping Liquid Lipstick bestaat uit natuurlijke ingrediënten. De vegan formule is vrij van parabenen en andere schadelijke chemicaliën, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat u op de lippen aanbrengt.

 

Onderzoeksresultaten GrandeLips Plumping Liquid Lipstick

Onderzoek onder consumenten toont aan:

  • 97% geeft aan dat het comfortabel is om te dragen
  • 94% geeft aan dat de lippen voller lijken
  • 94% geeft aan dat de formule niet prikt

Gebaseerd op een consumentenonderzoek. Resultaten kunnen variëren.

 

Kleuren GrandeLips Plumping Liquid Lipstick

De GrandeLips Plumping Liquid Lipstick is momenteel verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, van nude lipstick tinten, tot de perfecte rode lipstick kleur. Bekijk hieronder de verschillende lipstick kleuren:

 

 

Over Grande Cosmetics

Grande Cosmetics werd in 2008 opgericht door Alicia Grande. Het begon met slechts een product, het GrandeLash wimperserum. Het cosmeticamerk uit de Verenigde Staten staat bekend om haar innovatieve formules. Het doel van Alicia Grande was om producten te creëren die de natuurlijke schoonheid benadrukken en op een natuurlijke wijze te vergroten. Vandaag de dag is Grande Cosmetics uitgegroeid tot een geliefd merk. 

 

GrandeLash verkopen in uw salon? Klik hier om alle producten van Grande Cosmetics te bekijken.