K-Beauty van Corpore Sanctum

K-Beauty van Corpore Sanctum

Heeft u het merk Corpore Sanctum al ontdekt op ons platform? Corpore Sanctum is een duurzaam beauty merk dat de kloof tussen aziatische en westerse schoonheid overburgt. De huidverzorging van Corpore Sanctum is 100% biologisch, vegan en cruelty free. 


 

Corpore Sanctum haalt haar inspiratie uit Aziatische & social media trends, dit is terug te zien in het unieke design van de producten. Corpore Sanctum staat voor duurzame producten, waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van single-use plastic, alleen van glas of herbruikbare materialen. Daarnaast zijn de producten betaalbaar, 100& natuurlijk, vegan en crueltry free. Ook liefdadigheid staat bij het merk hoog in het vaandel. Vanuit deze gedachten schenken zij iedere maand 5% van de winst aan goede doelen. 

 

Corpore Sanctum biedt verschillende producten op het gebied van huidverzorging en make-up. In deze blogpost vertellen wij u meer over de skincare producten van dit unieke merk. 

 

Huidverzorging serum

Serums zijn vandaag de dag een enorme trend op het gebied van skincare. Daar heeft Corpore Sanctum met The BaseX lijn goed op ingespeeld. Deze lijn bevat twee serums: een Renewing Night Serum en een Collagen Booster Essence.

 

Voeg bijvoorbeeld het intensief verzorgende Renewing Night Serum toe aan uw nachtverzorging om zo de volgende ochtend een gezonder ogende huid te kunnen onthullen. Het serum bevat oliezuur en vitamine E en vernieuwt de huidcellen door essentiële vetzuren te herstellen voor een stralende huid.       

 ​     

 

Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging kan uw huid helpen verbeteren. Een belangrijke factor hierin is het PH-niveau. De Rebalance Me lijn van Corpore Sanctum is ontwikkeld om de pH-balans te handhaven en is zeer geschikt om problemen met eczeem, psoriasis, chronisch droge huid te minimaliseren en de huid te beschermen. Aloe Vera staat bekend om haar helende en kalmerende werking. Dit hero ingredient was dan ook de inspiratie voor de Rebalance Me huidverzorgingslijn, bestaande uit een Aloe Vera Sleeping Mask en de Aloe Vera Moisturizing Ampoule

 

Het Aloe Vera Sleeping Mask is verpakt in een stevige groene glazen pot. Dit gel achtige masker bevat Aloe Vera en groene thee om de huid te kalmeren en de collageen productie te stimuleren terwijl u slaapt. Breng een ruime hoeveelheid van de gel aan op het gezicht en laat op de huid gedurende de nacht. Spoel het masker de volgende dag van uw huid af voor een gekalmeerde en gevoede huid. 

 

Voor de dagverzorging kunt u de Aloe Vera Moisturizing Ampoule gebruiken. Voeg 1 tot 2 pompjes toe aan uw dagverzorging, vermeng met elkaar en breng aan op het gezicht. Deze crème met lichte textuur is rijk aan antioxidanten en Aloe Vera. De antioxidanten helpen de huid beschermen tegen schadelijke en vrije radicalen en kalmeert de gevoelige huid. 

 

Bent u benieuwd geworden naar Corpore Sanctum? Klik dan hier om alle producten van Corpore Sanctum te bekijken of bestel de producten om te verkopen in uw salon of beauty winkel.