Getest: microneedling skin roller van Swiss Clinic

Getest: microneedling skin roller van Swiss Clinic

Bent u nieuwsgierig naar de microneedling trend? Wij hebben de skin roller van Swiss Clinic voor het gezicht uitgetest. Lees hieronder meer over onze ervaring met microneedling dermaroller voor een egalere teint en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

 

Allereerst, kunt u hier onze uitgebreide blog lezen wat microneedling precies is en hoe u het beste te werk kunt gaan. Voor deze blog heeft Kelly de Face Home Treatment uitgetest. Deze treatment bestaat uit een luxe doos met een skin roller met 0,5mm naald lengte voor het gezicht en een hyaluronzuur serum. 

 

Swiss Clinic belooft met haar home treatment een eenvoudig uit te voeren en pijnloze behandeling om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en een egalere teint en elastischere huid te bereiken. 

 

      

 

‘’Bij de home treatment, ontvangt u een boekje met daarin alle benodigde informatie en bovendien een gebruiksaanwijzing. Zij raden aan om de skin roller altijd op een schone huid te gebruiken. Het is de bedoeling om de skin roller met een gelijkmatige druk 2 tot 4 minuten over het gezicht te rollen, in vier richtingen: verticaal, horizontaal, diagonaal, van links naar rechts en van rechts naar links. Zoals Swiss Clinic belooft, doet het rollen van de skin roller over het gezicht inderdaad geen pijn. Het rollen gaat gemakkelijk, en het voelt alsof er kleine steekjes in de huid worden gegeven. Mijn huid ziet er iets roder uit na het rollen. Na het gebruik van de skin roller, dient het hyaluronzuur serum aan te worden gebracht. Dit zorgt bij mij voor een mooie glow en stralende huid. Het hyaluronzuur serum heeft een fijne textuur en smeert gemakkelijk. De roodheid verdwijnt ook snel weer. Na afloop dient de skin roller schoon te worden gemaakt met een desinfectie middel. Ik gebruik hiervoor de Beauty Accessory Cleaning Spray waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Let echter wel op: De cleansing spray wordt niet bij de home treatment voor het gezicht geleverd. Het is aan te raden om deze er dus los bij te bestellen, zodat u de skin roller gemakkelijk kunt desinfecteren. 

 

Zoals Swiss Clinic aanraadt, dient de skin roller voor een periode van 5 dagen, 1 x per dag gebruikt te worden, daarna 5 dagen niet, om vervolgens weer 5 dagen met de skin roller aan de slag te gaan. Dit voert u zo 2 maanden lang uit. Daarna geeft u de huid 1 maand rust, en kunt u indien gewenst opnieuw met deze routine beginnen. 

 

 

Na deze home treatment 2 maanden uitgevoerd te hebben, en vervolgens een maand rust te hebben genomen, kan ik zeggen dat mijn huid er zichtbaar stralender uit ziet. Er is geen doffe huid meer te zien. Ook onderhuidse pukkeltjes of ontstekingen zijn merkbaar minder dan voorheen. Het hyaluronzuur serum geeft mijn huid een prachtige glow en geeft een goed gehydrateerd gevoel. Of mijn huid egaler is qua teint, is lastig te zeggen, aangezien mijn huid al egaal was. Al met al ben ik te spreken over het resultaat na 3 maanden. Ik ga de treatment zeker verder doorzetten. Het is een kleine toevoeging aan de avondroutine, maar dat is het resultaat zeker waard.’’ Aldus Kelly. 

 

Swiss Clinic maakt microneedling eenvoudig. Geschikt voor thuisgebruik, gebruik in uw salon of kliniek. Klik hier om alle producten van Swiss Clinic te bekijken. Heeft u vragen naar aanleiding van deze blogpost? Neem dan gerust contact met ons op.