Beauty Trade Special verzet

Beauty Trade Special verzet

Via deze weg willen wij u informeren, dat wij gezien de huidige situatie met het COVID-19, niet aanwezig zullen zijn op de Beauty Trade Special beurs met onze I Trade Beauty stand.

 

Helaas heeft de organisatie van de Beauty Trade Special de beurs van 4, 5 en 6 april 2020 moeten verschuiven naar 19, 20 en 21 september in verband met de recente ontwikkelingen van het corona virus. We hopen u in het najaar te mogen ontvangen in onze I Trade Beauty stand op de grootste beauty beurs van Nederland. In de tussentijd, nodigen wij u graag uit om onze producten via het I Trade Beauty platform te ontdekken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord. 

 

Ontdek nieuwe beauty producten via I Trade Beauty 

Als inkoper, winkel- of beautysalon eigenaar, bent u waarschijnlijk altijd opzoek naar nieuwe merken en producten om te verkopen in uw winkel of schoonheidssalon. Een traditionele manier om nieuwe beauty producten en merken te ontdekken is om beauty beurzen te bezoeken. Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om via beauty beurzen nieuwe merken te ontdekken. Wist u dat u ook online nieuwe producten kunt ontdekken? Het I Trade Beauty platform is als een online beauty beurs die u 24 uur per dag kunt bezoeken en u de kans geeft om beauty merken van over de hele wereld te ontdekken, waar en wanneer u maar wilt. Registreer u kosteloos en ontdek wat I Trade Beauty u kan bieden! 

 

Over de Beauty Trade Special

De Beauty Trade Special staat bekend als de grootste vakbeurs voor beauty professionals in Nederland. Normaliter vindt de Beauty Trade Special twee keer per jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, één keer in het voorjaar in april, en één keer in het najaar, in september. De Beauty Trade Special biedt u als bezoeker inspiratie en beleving.