Alles over wimperserums

Alles over wimperserums

Wimperserums, de een zweert er bij, de ander heeft nog nooit van een wimperserum gehoord. In dit artikel vertellen wij u alles over wimperserums. Wat is een wimperserum? Hoe werkt een wimperserum? En wat kunt u verwachten van een wimperserum? Lees hier alles wat u wilt weten over wimperserums.

 

Wat is een wimperserum?

Een wimperserum heeft een verzorgende werking en verbetert de conditie van de wimpers, waardoor deze gezonder en sterker worden en eventuele beschadigingen worden verholpen. Niet alleen de conditie van de wimpers wordt verbeterd, maar de wimpers gaan er ook voller en langer uit zien. 

 

Wanneer gebruikt u een wimperserum?

U kunt een wimperserum gebruiken wanneer u de conditie van de wimpers graag wil verbeteren en u uw wimpers er graag voller en langer uit wil laten zien. Het gebruik van een wimperserum is gemakkelijk, breng eenmaal daags een dun lijntje aan langs de wimperrand en na een aantal weken zult u resultaat opmerken. In verband met de wimpercyclus is een optimaal resultaat na 12 weken zichtbaar. 

 

Hoe gebruikt u een wimperserum? 

Een wimperserum kan gemakkelijk toe worden gevoegd aan uw ochtend of avondroutine. Er wordt veelal aangeraden om het wimperserum mee te nemen in de avondroutine, maar dit ligt geheel aan uw persoonlijke voorkeur. Breng een wimperserum altijd aan op schone wimpers en laat het even 2 minuten drogen voordat u verder gaat met het aanbrengen van make-up of voor het slapen gaan. Het aanbrengen van een wimperserum is heel gemakkelijk: breng een dun lijntje aan bij de aanzet van de wimpers. Een wimperserum gebruikt u éénmaal per dag gedurende een periode van 12 weken. Na deze periode kunt u een wimperserum nog regelmatig gebruiken om de geboekte resultaten te behouden. 

 

 

Goed om te weten: met een wimperserum zullen er niet opeens nieuwe wimpers gaan groeien als er daarvoor nooit een haarzakje heeft gezeten. Een wimperserum is dus geen groeimiddel om nieuwe wimpers te laten groeien. Een wimperserum kan er echter wel voor zorgen dat de bestaande wimperhaartjes worden verzorgt, waardoor deze er voller en langer uit gaan zien. 

 

Wimperserum op waterbasis

Er zijn verschillende soorten wimperserums op de markt met ieder weer verschillende ingredienten. Wij raden aan om in ieder geval te kiezen voor een wimperserum op waterbasis. Een wimperserum op waterbasis kan worden gebruikt in combinatie met wimperverf, wimperextensions en lenzen. 

 

Tip: Het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics is een wimperserum op waterbasis, die goed gebruikt kan worden in combinatie met wimperextensions, wimperverf en lenzen. GrandeLash bevat een gepatenteerde mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor voller en langer ogende wimpers. Het GrandeLash wimperserum is getest en veilig beoordeeld door dermatologen en oogartsen. 

 

Wimperserum verkopen in uw beautysalon

Een wimperserum wordt veelal aangeraden en verkocht in beautysalons. Een wimperserum kan goed worden gebruikt in combinatie met wimperverf, wimperextensions en andere wimperbehandeling zoals een lashlift of wimperlifting. Zeker voor klanten die wimperextensions dragen, is een wimperserum aan te bevelen. Een wimperserum kan er voor zorgen dat de wimperhaartjes in goede conditie blijven, waardoor de natuurlijke wimpers sterk blijven, maar de wimpers de extensions ook beter kunnen verdragen en daardoor dus langer mooi blijven zitten. 

 

Meer informatie over het GrandeLash wimperserum kunt u hier terugvinden.