I Trade Beauty is geopend. Onze leveranciers leveren zoals u dat gewend bent van ons.
Ontdek 24/7 beauty merken op I Trade Beauty
Vragen? Neem contact met ons op via +31 (0) 10 - 7523586
Bestel al uw beauty producten online op één platform
Close

Beauty salon benodigdheden

I Trade Beauty is een online marktplaats waar leveranciers groothandel schoonheidssalon benodigdheden en schoonheidssalon apparatuur aanbieden. Ons platform verbindt deze leveranciers met schoonheidssalons en andere bedrijven die actief zijn in de schoonheidsindustrie. Alle producten zijn afkomstig van leveranciers die zijn geverifieerd door een strikte selectie, waardoor ze betrouwbaar zijn om zaken mee te doen. Profiteer van groothandelsprijzen om uw schoonheidssalon te bevoorraden met nieuwe en bekende schoonheidsproducten en apparatuur.

 

Schoonheidsproducten online

Voor een schoonheidssalon is het erg handig om één plek te hebben waar men producten in kan kopen. Binnen elk aspect van schoonheid bieden we een compleet overzicht van schoonheidsproducten in veel verschillende subcategorieën. Dit maakt het heel gemakkelijk voor een schoonheidssalon om de juiste producten te vinden en contact op te nemen met leveranciers om hun schoonheidsproducten online in te kopen.

De categorieën op I Trade Beauty zijn: 

  • Huidsverzorging
  • make-up
  • haarverzorging
  • nagels
  • schoonheidssalon apparatuur

 

Krijg direct toegang tot onze benodigdheden voor schoonheidssalons

Als u geïnteresseerd bent in het online kopen van uw schoonheidsartikelen op I Trade Beauty, zijn er twee eenvoudige stappen die u moet nemen voordat u uw nieuwe artikelen kunt aanschaffen. De eerste stap is uzelf als koper registreren op itradebeauty.com. Registreren op I Trade Beauty is gratis. I Trade Beauty verbindt leveranciers met potentiële kopers. Na autorisatie van uw account komt u in aanmerking om schoonheidsproducten en apparatuur van alle leveranciers te kopen.